OPENING WATERSPORTSEIZOEN


Op zaterdag 11 mei wordt de opening van het watersportseizoen in Sneek feestelijk ingeluid met vele watersportactiviteiten. Van 12:00 tot 19:00 uur zal Sneek op acht locaties bruisen van activiteiten in het thema watersport.

Westers Nautic is komende Zaterdag van 12:00 t/m 16:00 uur geopend.

Bij ons voor aan de Bothniakade liggen verschillende KNRM reddingsloepen die live te bezichtigen zijn.
De Waterpoort kan deze middag gratis worden bezocht en het Fries Scheepvaartmuseum is deze dag ook gratis te bezoeken, inclusief de expositie 'Redders op Zee' over 200 jaar KNRM.  Speciaal voor watersporters zullen de bruggen van De Zwette en de Laatste Stuiverbrug draaien, zodat zij een rondje Sneek kunnen varen en alle activiteiten varend kunnen bezoeken.

Sneek bruist tijdens het Hemelvaartsweekend met de Kleine Sneekweek Zeilwedstrijden op het Sneekermeer en de stappersavond “Kleintje Sneekweek” waar bezoekers kunnen genieten van live muziek en DJ’s bij de horeca in het centrum van Sneek. Met het toevoegen van dit uitgebreid nautisch programma op zaterdag, vol leuke activiteiten voor jong en oud, is Sneek dit weekend dé place to be voor watersportliefhebbers! Mis het niet en beleef een spetterend weekend in watersportstad Sneek!

Op de Marktstraat zal de Koninklijke Marine groots uitpakken met diverse activiteiten, waaronder een imposante klimtoren en een interactieve belevingscontainer. Op het Hoogend laten leden van vaarclub Ekenstein hun radiografisch bestuurbare boten te water, terwijl op de Leeuwenburg een ambachtenmarkt, kinderactiviteiten en diverse visfood stands te vinden zijn. Er wordt ook een viswedstrijd georganiseerd voor kinderen tot en met 14 jaar op het Grootzand. Daarnaast kunnen bezoekers genieten van spetterend straattheater en muziek van shantykoor De Brûskoppen en dweilorkest De Bierspiekers.

Westers Nautic

Bothniakade 26-27
8601 BM Sneek

+31 515 41 67 41
info@westersnautic.nl

openingstijden:

Dinsdag t/m Vrijdag: 10:00 - 17:00